Tarinamme

 

Athleron Oy - Macron Finland perustettiin vuonna 2017 täyttämään Macronin Suomen urheilumaailmaan asettamia tavoitteita varten.

Athleron toimii tukkuliikkeenä, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu sitoutuvaan henkilöstöön, rehelliseen palveluun, nopeaan toimitukseen sekä kilpailukykyiseen laatuun ja asiakasystävällisiin hintoihin. Huippulaadukas valikoimamme kattaa tuhansien tuotteiden valikoiman useissa eri lajeissa niin vapaa-aikaan, harrastelijalle, ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin.

Olemme myös muista tukkuliikkeistä riippumaton yritys, jonka omistajilla on taustaa huippu-urheilusta ja liikemaailmasta.

 

Konttorilla vastuun kantaa Esa

​Esa on todellinen taiteilija. Päivisin hän pyörittää toimistoa ja iltaisin Esa kirjoittaa, sanoittaa, sovittaa ja vähän vielä joogaakin... Esa on myös entinen jalkapalloilija ja valmentaja, mutta viihtyy nykyään enemmänkin katsojan roolissa...

 

 

Athleron Oy:n strategisena tavoitteena on asemoitua Suomen seura- ja yhteisömyynnin kärkikastiin.

Tätä varten Athleron tulee panostamaan vahvasti myynti- ja palveluorganisaationsa sekä verkostonsa kehittämiseen lähitulevaisuudessa ja etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä.

​Suunnittelemme myös lisää myymälöiden avauksia ja alueellisien show roomien perustamisia.

 

Jos kiinnostuit yhteistyöstä, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

 

Macron Finland - Athleron Oy

Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

Y-tunnus 2845208-4

myynti@macronfinland.fi

 

Myynti ja asiakaspalvelu

Jari Hagelberg, Asiakkuuspäällikkö, Etelä-Suomi
jari@macronfinland.fi / +358509957014

Esa Nieminen, Asiakkuuspäällikkö
esa@macronfinland.fi / +358408250467

 


 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ NIIN OLEMME SINUUN PIKAISESTI YHTEYDESSÄ!