Yritys

 

Tervetuloa Macron maailmaan!

Macron on yksi Euroopan johtavista urheiluvaatteiden valmistajista, jossa yhdistyvät italialaiseen tyyliin tyypillinen laatu ja perinteet, sekä intohimo ja asiantuntemus. Macron kiinnittää huomiota urheilijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin niihin täydellisesti sitoutuen. Macron on täynnä perinteitä aina vuodesta 1971, jolloin Macron perustettiin Bolognan alueella Italiassa ja jossa yrityksen pääkonttori sijaitsee tänäkin päivänä.

Intohimo, luovuus, tulokset, hauskanpito ja sitoutuneisuus, nämä ovat osa Macronin filosofiaa, joka yhdistää Macronin ja urheilun. Lyhyesti Work hard – Play harder!  Macronin tavoitteena on tuottaa urheiluun intohimoa, hauskanpitoa ja sitoutumista, jotka ovat osa kaikkien urheilun harrastajien pukeutumisen maailmaa. Macronin tuotteita käyttää yli 10.000 seuraa ympäri maailmaa ja Macronin tuotteita myydään yli 1.300 jälleenmyyntipisteen kautta. 

Tätä intohimoa, omistautumista ja näitä tavoitteita varten perustettiin Athleron Oy – Macron Finland, vuonna 2017. Athleron toimii tukkuliikkeenä, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu sitoutuvaan henkilöstöön, rehelliseen palveluun, nopeaan toimitukseen sekä kilpailukykyiseen laatuun ja asiakasystävällisiin hintoihin. Huippulaadukas valikoimamme kattaa tuhansien tuotteiden valikoiman useissa eri lajeissa niin vapaa-aikaan, harrastelijalle, ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme myös muista tukkuliikkeistä riippumaton yritys, jonka omistajilla on pitkäaikaiset suhteet huippu-urheiluun ja liikemaailmaan. 

Athleron Oy:n strategisena tavoitteena on asemoitua Suomen seura- ja yhteisömyynnin kärkikastiin. Tätä varten Athleron tulee panostamaan vahvasti myynti- ja palveluorganisaationsa sekä verkostonsa kehittämiseen lähitulevaisuudessa ja etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.

Jos kiinnostuit yhteistyöstä, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

MS Store Turku

Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

myynti@macronfinland.fi

Avoinna:

Arkisin: 08:30 - 16:00, La ja Su suljettu

sovitukset sopimuksen mukaan

 

MS Store Vantaa

Rober Huberintie 2 M, 01510 Vantaa

myynti@macronfinland.fi

Avoinna: 

Arkisin: Ti - Ke 11:00 - 18:00

sovitukset sopimuksen mukaan

 

 

 

Macron Finland - Athleron Oy

Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

Y-tunnus 2845208-4

myynti@macronfinland.fi

 

Myynti ja asiakaspalvelu

Janne Koskinen, Toimitusjohtaja
janne@macronfinland.fi / +358401486005

Esa Nieminen, Asiakkuuspäällikkö
esa@macronfinland.fi / +358408250467

 


 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ NIIN OLEMME SINUUN PIKAISESTI YHTEYDESSÄ!