Laatumme

 

Tervetuloa Macron maailmaan!

Macron on yksi Euroopan johtavista urheiluvaatteiden valmistajista, jossa yhdistyvät italialaiseen tyyliin tyypillinen laatu ja perinteet sekä intohimo ja asiantuntemus. Macron kiinnittää huomiota urheilijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin niihin täydellisesti sitoutuen. Macron on täynnä perinteitä aina vuodesta 1971 lähtien, jolloin Macron perustettiin Bolognan alueella Italiassa ja jossa yrityksen pääkonttori sijaitsee tänäkin päivänä. Macronin tuotteita käyttää tälläkin hetkellä yli 10 000 seuraa ympäri maailmaa ja Macronin tuotteita myydään yli 1 300 jälleenmyyntipisteen kautta.

Intohimo, luovuus, tulokset, hauskanpito ja sitoutuneisuus, nämä ovat osa Macronin filosofiaa, joka yhdistää Macronin ja urheilun.

Lyhyesti; Work hard - Play harder! 

Tätä intohimoa, omistautumista ja näitä tavoitteita varten perustettiin Athleron Oy - Macron Finland, vuonna 2017. Athleron toimii tukkuliikkeenä, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu sitoutuvaan henkilöstöön, rehelliseen palveluun, nopeaan toimitukseen sekä kilpailukykyiseen laatuun ja asiakasystävällisiin hintoihin. Huippulaadukas valikoimamme kattaa tuhansien tuotteiden valikoiman useissa eri lajeissa niin vapaa-aikaan, harrastelijalle, ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme myös muista tukkuliikkeistä riippumaton yritys, jonka omistajilla on pitkaikaiset suhteet huippu-urheiluun ja liikemaailmaan.

Miksi halusimme Macronin maailmaan? Syy on hyvin yksinkertainen; tehdään asiat hieman toisin ja paljon paremmin. Olemme kaikki kokeneet omien ja lapsiemme harrastusten kautta erilaisia haasteita seura-asujen hankinnoissa tai suunnittelussa. Nyt yhdistimme voimamme ja päätimme muuttaa sen. Macron Finland tähtää juuri siihen, helppoon asiakasta lähellä olevaan palveluun ja mitä parhaaseen asiakaskokemukseen. Suurin laadun tae tulee vain ja ainoastaan tyytyväisiltä asiakkailta. Macron on onnistunut siinä loistavasti viime vuosina. Tästä osoituksena sopimukset useiden huippuseurojen ja maajoukkueiden kanssa useissa eri lajeissa sekä Macronin kipuaminen UEFA:n neljänneksi suurimmaksi vartustetoimittajaksi 2018! Macronin filosofia ja kova työ on kantanut hedelmää ympäri maailmaa ja nyt Macron Finlandin tarkoituksena on tuoda tämä sama menestystarina Suomeen suomalaisten seurojen parhaaksi! Mikäs sen mukavampaa...

 

Work Hard – Play harder! 

Yhteystiedot

 

Macron Finland - Athleron Oy

Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

Y-tunnus 2845208-4

myynti@macronfinland.fi

 

Myynti ja asiakaspalvelu

Esa Nieminen, Asiakkuuspäällikkö / Turku
esa@macronfinland.fi / +358 40 825 0467

Jasperi Nieminen, Markkinointipäällikkö, Asiakaspalvelija / Turku
jasperi@macronfinland.fi / +358 40 061 6683

 

Macron Store Turku

Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

myynti@macronfinland.fi / +358 20 787 1761

Avoinna:

Ma - Pe: 8:00 - 16:00

La ja Su suljettu

sovitukset sopimuksen mukaan

Torstai 20.06. olemme poikkeuksellisesti auki klo 8:00 - 14:00
 

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ NIIN OLEMME SINUUN PIKAISESTI YHTEYDESSÄ!