Seurat ja yhteisöt

 

Macronin ydinliiketoimintaa on seura- ja yhteisömyynti.

Nyt kaikilla asiakasyhteisöjen jäsenillä on mahdollisuus tukea omaa yhteisöänsä! Kaikista asiakkaan jäsenten, perheiden ja tukijoiden ostoista kertyy asiakaskohtainen bonus suoraan asiakkaalle.  Tätä varten jokaisella jäsenellä tai tukijalla on oltava asiakkaan tilaustunnus ja jokaisen henkilöasiakkaan tulee käyttää sitä saadakseen henkilökohtaisen alennusprosentin sekä bonusedun yhteisölleen.

Macronilla työskentelemme asiakasta varten. Tavoitteemme on, että kaikkien seurojen ja yhteisöjen jäsenet voivat hankkia laadukkaita vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti. Suunnittelemme kaikille tahoille yhdessä juuri heille suunnitellun malliston, jonka tarkoituksen on tehdä seurojen ja yhteisöjen jäsenten ostamisesta mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista, juuri heille sovituilla hinnoilla. Seura- ja yhteisökulttuuria ei rakenneta ainoastaan otteluissa tai tapahtumissa, vaan myös niiden ulkopuolella, jota korostaa yhtenäinen ulkoasu.

Ota yhteys Macroniin ja suunnittelemme yhdessä teidän kanssa teille parhaan saatavilla olevan malliston ja kokonaisuuden parhaalla asiakaspalvelulla!

Kirjaudu seuraverkkokauppaan täältä

 

Näin suunnittelette ja tilaatte

Yhdessä suunnitellun malliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille yhteisön jäsenille. Tästä saat tietoa, kuinka homma etenee aina suunnittelusta tilaukseen.

 

Suunnittelu

Voit aloittaa asusi suunnittelun jo tänään. Jos olet suuri taiteilija niin ota kynä käteen ja piirrä ideasi paperille ja toimita lopputulos meille. Kerro mitä haluat ja me kerromme, miten voimme haaveesi toteuttaa. 

Jos pidät enemmän sähköisestä lähestymisestä niin käytä Macronin Kustomoi peliasusi -palvelua.

Macronin erikoisuutena ovat yksilölliset suplimaatio tuotteet, jolla tarkoitamme juuri yksittäiselle asiakkaalle räätälöityä tai suunniteltua asua. Voit tutustua asiaan https://custom.macron.com/ ja kustomoida itse peliasusi. Jos näistä vaihtoehdoista ei löydy mieleistä, voimme aina yhdessä suunnitella toisenlaisen juuri teidän makuunne sopivan mallin. Kustomointimme ei rajoitu pelkästään pelipaitoihin ja housuihin vaan tarpeenne mukaan voimme kustomoida kaiken aina sukista verryttelyasuihin ja vain mielikuvituksesi on rajana.

Kun olet saanut suunnitelmasi valmiiksi Macronin sivuilla, tallenna lopputulos PDF:nä ja lähetä se meille niin me jatkamme siitä. Tämän jälkeen käymme läpi nimet, numerot, mainokset ja muun suunnittelun, jonka jälkeen teillä on valmis tuote tai tuoteperhe tilaamista varten.

 

Tilaaminen yksittäiselle tilaajalle

Tilaukset tehdään suoraan verkkokaupan kautta käyttämällä yhteisön tilaustunnusta. Tilaustunnuksen saat seuraltasi tai Macronin asiakaspalvelusta. Tunnusten saaminen edellyttää voimassa olevaa seura-sopimusta Marconin kanssa.

Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kohtaan Kirjaudu ja saat näkyviin oman yhteisösi malliston juuri teille sovituilla hinnoilla. Tämän jälkeen teet normaalin tilauksen verkkokauppaa käyttäen ja maksat ostoksesi tilauksen jälkeen.

 

Tilaukset ryhmälle

Tilaus tehdään suoraan verkkokaupan kautta käyttämällä yhteisön tilaustunnusta. 

Tilauksen yhteydessä asiakkaalle tulee myös täytettäväksi, mitä painotuotteita tilattuihin tuotteisiin halutaan.

Asiakaspalvelumme avustaa tarvittaessa tilauksen tekemisessä.

 

Painatus ja sponsorin logot

Kaikki painatustyöt sovitaan tilaus- tai yhteisökohtaisesti. Macron voi toimittaa esim. seuramalliston tuotteet aina seuran logolla painettuna tai brodeerattuna sovittujen tuotteiden osalta ja muut sovitaan sitten erikseen. Macronin asiakaspalvelu avustaa tässäkin mielellään.

 

Sovittaminen

Kaikkien tuotteiden sovittaminen on mahdollista. Ota yhteyttä myyntiimme ja he toimittavat kaikki haluamanne tuotteet myös teille sovitettavaksi esim. harjoitusten tai tapahtumien yhteydessä. Voit myös tulla kokeilemaan haluamiasi tuotteita myymäläämme. On tärkeää ottaa yhteyttä myyntiimme hyvissä ajoin etukäteen, jotta voimme varmistaa haluamanne tuotteiden saatavuuden.

 

Toimitus

Asiakas saa tuotteiden saapumisesta ja toimittamisesta aina ilmoituksen Macronin myyjältä. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle yhdessä sovittujen käytäntöjen mukaisesti. Myös nouto myymälästä on mahdollista. Macron lähettää asiakkaalle laskun toimituksen jälkeen sovitusti tai lasku maksetaan noudon tai tilauksen vastaanoton yhteydessä.

Me Macronilla toivotamme kaikki seurojen ja yhteisöjen jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi asiakkaiksemme! Olette sitten minkä tahansa kokoinen seura tai yhteisö, olette meille tärkeitä!

 

Pyytäkää tarjous myynti@macronfinland.fi niin palaamme asiaan tai käytä meidän yhteydenottolomaketta Yhteystiedot sivustolla.

 

Yhteystiedot

 

Macron Finland - Athleron Oy

Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

Y-tunnus 2845208-4

myynti@macronfinland.fi

 

Myynti ja asiakaspalvelu

Esa Nieminen, Asiakkuuspäällikkö / Turku
esa@macronfinland.fi / +358 40 825 0467

Jasperi Nieminen, Markkinointipäällikkö, Asiakaspalvelija / Turku
jasperi@macronfinland.fi / +358 40 061 6683

 

Macron Store Turku

Läntinen pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

myynti@macronfinland.fi / +358 20 787 1761

Avoinna:

Ma - Pe: 8:00 - 16:00

La ja Su suljettu

sovitukset sopimuksen mukaan

 

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ NIIN OLEMME SINUUN PIKAISESTI YHTEYDESSÄ!